Åbn til at være og bære Dit Hellige Rum

Del på facebook

Forløbet “Åbn til at være og bære Dit Hellige Rum” starter tirsdag d. 23/11-21

Du kan altid se videoen og få effekt af den. Vi har nu fået de deltagere, som vi har brug for

Hvis du er interesseret i at deltage, når vi afholder det igen, så skriv en mail til os på kontakt@nytidshealing.dk <3

Se video: Åbn til at være og bære Dit Hellige Rum

Som afslutning på vores uddannelse på Overbygningen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme v/ Marianne Lane, skal vi til eksamen og har valgt at bruge dette forløb til formålet. Lærer og censor kigger udelukkende på vores arbejde, der er relevant i forhold til det vi har lært på uddannelsen – det vil sige energidelen af det. Så der er ikke noget særligt, du skal være opmærksom på, andet end at deltage i forløbet. Lærer og censor vil ikke være med online i forløbet.

Åbn til at være og bære Dit Hellige Rum

er et healings- og udviklingsforløb til erkendelse og større bevidsthed om muligheden for at være den bedste udgave af dig, i dig selv og i fællesskaber, i overensstemmelse med alt i dig og den nye tids bevidsthed.

 

Vi har siden foråret arbejdet på at komme ind i en tilstand, vi kalder Dit Hellige Rum, der ligner det vi også kender som Gralstilstanden. Og fordi vi arbejdet så dybt med det, har vi nu fået mulighed for at give tilstanden videre.

 

Som deltager på forløbet, vil du lære trin for trin at komme ind i tilstanden og når forløbet er slut, har du værktøjerne til at træde ind i tilstanden og åbne for muligheden for at være og bære dig selv fra det udgangspunkt.

 

Som deltager i forløbet, vil du undervejs måske kunne opleve at tilstanden vokser og bliver stærkere i dig, fordi du får mere og mere ejerskab, inde fra dit eget udgangspunkt

 

Datoer og temaer:

D. 23/11

1 Kontakt og balance med det feminine aspekt i Dit Hellige Rum

D. 7/12

2 Kontakt og balance med det maskuline aspekt i Dit Hellige Rum

D. 21/12

3 Kontakt og balance mellem de høje/dybe aspekter i Dit Hellige Rum

D. 4/1

4  Kontakt og balance mellem de passive/aggressive aspekter i Dit Hellige Rum

D. 18/1

5 Træd ind på linje med at være og bære Dit Hellige Rum – Gralstilstanden

 

 

Vær opmærksom på, at vi kan ændre titlerne undervejs, hvis det vil gøre dem tydelige i forhold til indholdet af forløbet.

Deltagelse er gratis (ved start d 23/11 – 21). Vi mødes 5 gange – 45 min, hver gang.

Vi mødes online, og det er kun Per og Kamilla der vil være på med kamera. Du vil ved tilmelding blive inviteret ind i en lukket Facebookgruppe, hvor du har mulighed for at se video-replay, stille spørgsmål og dele dine oplevelser. Det er vores erfaring at det at vi deler på den måde bidrager til, at den samlede energi og healing i gruppen øges. Alles bidrag er værdifulde, både delinger på skrift, på video eller ordløst i energien. Vi værner om at det, der deles fra den enkelte om oplevelser og proces, respekteres som fortroligt i gruppen.

Hvis du ikke kan være med live, kan du være med på replay. Dog er det vigtigt, for at få mest muligt ud af forløbet, at du er med alle gange (live eller replay) og at du tager de enkelte trin i rækkefølge. Du kan se en video længere nede på siden, hvor vil deler oplevelsen af tilstanden med dig.

 

Links

 

Her kan du besøge Kamillas hjemmeside

og Pers hjemmeside

 

Du kan også give vores fælles facebookside et like

 

En gang imellem møder man nogen, hvor et spirituelt samarbejde på tværs virker helt rigtigt. Sådan var det også med os – et samarbejde, hvor vi inspirerer og støtter hinanden, både i energien og det konkrete arbejde. Vi ønsker at vores klienter kan mærke vores begejstring, og blive en del af vores fællesrum for en stund.

Hjertelig velkommen til vores fælles univers

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)