Del på facebook

Indlæg fra Pers hjemmeside: Har du brug for healing?

Der er gang i energierne i tiden (Og det har der sådan set været længe). Så hvis du er følsom, kan du være en af dem, som har mærket en ekstra træthed, udmattethed eller forvirring. Du kan også være en af dem, som ser Verden på en ny måde, flyver afsted, eller har det som om at du er blevet et nyt menneske.

Du kan også svinge imellem de to modpoler. Den ene dag fuld fart på og den næste dag træt og udkørt.
 
Og healing er for mig et værktøj, som netop støtter de processer som er din udvikling. Healing hjælper dig med frem, når det går hurtigt fremad.
Bliver det så lettere at være i? -Bevidstheden på at der sker noget og at du ikke er alene i det er i sig selv en stor støtte og healing kan hjælpe din sjæl på plads, som også er en kæmpe støtte. Og det at sjælen hjælpes på plads er netop noget af det der sker nu over alt på Jorden.
 
Men…. Bliver det så lettere at være i? Der vil nok stadig være nogle udsving hos mange. Det er nemlig en linedans nogle gange at være følsom og opmærksom på energierne. Men desto bedre du bliver til at se linedansen fra et andet perspektiv, desto bedre vil du blive til at acceptere det du oplever og mærker.
Det er lidt som at gå i motionscenter… Det er ikke altid sjovt at være der, men det du får med dig er det hele værd.
 
Så har du brug for healing? -Hvis du kan genkende det jeg har skrevet om, får du en kort liste over gratis videoer, som måske vil gøre dig godt.
 
 

Den første er “Erkendelsestilstanden fra Assisi”

Eller modtag en personlig healing (ca 40 min) for 700,- hos Per

Den næste er “Soul Body Fusion”

Der kan du få personlige sessioner for 750 på 3*25 min hos enten Per eller Kamilla

Og den tredje video er “Hvil i dig selv”, med Kamilla og mig.

Vi tilbyder også en dobbelthealing til 1,250 for 45-60 min

 /Per

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)