Spørgsmål og svar om husrensning

Del på facebook

Vi har samlet nogle af de typiske spørgsmål  og svar om husrensning og løft af energien.

Tilbyder I husrensning?

Det korte svar er ja. Rensning af huse og dets beboere er en del af arbejdet. Men som der står ovenfor, er det meget mere end det. Husrensning forbindes tit med spøgelser, der hjemsøger en bolig. Og ikke så meget påvirkning af de andre typer af bevidstheder, som vi også tager hånd om. Og er det det man typisk forbinder med spøgelser vi møder, så bliver de hjulpet op i lyset. En af grundene til at de stadig er her, er at de ikke kan gå over og se sig selv i øjnene

Findes der gode spøgelser?

Når vi får guidning og vejledning af et spøgelse er det ikke et spøgelse, men en sjæl, som allerede er gået op i lyset og over på den anden side.  Det kan for nogen være en rigtig fin oplevelse, men virke utrygt og forstyrrende for andre. Spøgelser er en form for mellemstadie mellem døden og Himlen.  Et mellemstadie som ikke er sundt i længden, og hvor spøgelserne kan blive mere og mere kulrede og generende, hvis ikke de kommer over.

Kommer I ud og renser?

Rensningerne foregår som fjernrensning. Vi forbinder os i energien til personen, bygningen eller området, og arbejder derigennem – det er altså ikke nødvendigt at vi kommer ud til stedet der skal renses.

Børn og følsomhed

Vi arbejder på at få skrevet lidt om børn og følsomhed, da det er et meget relevant emne lige i tiden. Mange børn der er på Jorden nu, har en åbning, som for nogle kan være en udfordring.

Andre spørgsmål og svar om husrensning

Har du nogle spørgsmål? Så skriv gerne en mail til os.

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)