Nymånehealing/Nymånemeditation

Del på facebook
Nymånehealing med Kamilla og Per
Plant et frø

Se begivenheden for næste gang HER


Temaet i denne nymånehealing er “Plant et frø”. Vi slipper det gamle og giver plads til det nye.

Støtten fra nymånen er kraftigst på selve dagen (d. 4/11) og vil i dagene efter aftage. Da det er vores debut med nymånearbejde, er det muligt at du stadig kan få noget ud af arbejdet også selvom du ser videoen på et andet tidspunkt. Vi ved det ikke 🙂 – Giv os gerne feedback på dine oplevelser.
Arbejdet foregår delvist som meditation med egne oplevelser, hvor vi guider og fortæller hvad der dukker op hos os. Du modtager en healing og støtte i arbejdet.
Temaet i denne Nymånehealing er “Plant et frø”. Vi slipper det gamle og giver plads til det nye ✨🌿🙏
Healingen arbejder med at:
– Forløse det, der holder dig tilbage
– Slippe begrænsende overbevisninger og det du ikke længere har brug for
– Skabe plads til det nye
– Gøde fundamentet for dit optimale udgangspunkt, ud fra hvor du er og hvad du er parat til
– Plante et frø
– Støtte til næring og balance for udfoldelse, vækst og trivsel

 

Supernymåne og nymåne i skorpionen

Noget vi ikke har været opmærksom på er, at gårsdagens nymåne faktisk er populær 🙂 Det viser dig at der supernymåne, som rent fysisk betyder at månen er tæt på Jorden. I energien betyder det en større støtte og påvirkning. Derudover er der nymåne i skorpionen. Vi er ikke selv astrologikyndige men efter lidt googlen og søgen på nettet, er der dukket beskrivelser op, som peger på at tiden kan være tung og intens for mange. Og jeg (Per) fik da lidt kuldegysninger, da jeg læste netop den beskrivelse, som Kamilla og jeg brugte til vores nymånearbejde i går. Nemlig at det er tid til at plante et frø. I vores nymånehealing startede vi med at give slip på noget af det gamle. Det vi ikke har brug for mere. -Den beskrivelse kom også frem på samme side.
Det er lidt fantastisk at der under noget arbejde dukker ting op, som der sikkert er mange der ved mere om end os 🙂 -Vores udgangspunkt for Nymånehealingen var netop intuitivt at gå ind at mærke hvad der blev arbejdet på og støttet i energien. Uden at have det asterologiske perspektiv med.

Deltagelse i Nymånehealingerne er gratis
, og hvis du ønsker at være med – skal du blot melde dig til Facebookgruppen herunder, hvor vi fremover vil streame live eller dele videoer: https://www.facebook.com/groups/288941663092390/

Se den første Nymånehealing her

http://https://youtu.be/Sp0xqWEZXA8

Tilbagemeldinger


Jeg havde på mange måder en udfordrende dag, energimæssigt, i går.
Har dog først lyttet til jeres arbejde i dag og helt klart mærket energien og arbejdet tydeligt. Jeg fik selv oplevelsen af meget frigivelse af spænding i det fysiske. Efterfulgt af en fornemmelse lande i min reelle tilstand. Jeg gik i skoven, mens jeg lyttede, og mærkede nærvær med alt omkring mig intensivere.
Tak for jeres arbejde, jeg værdsætter at deltage. Sætter pris på jeres ydmyge, kærlige, ærlige facon.
Fedt med deling af astrologisk perspektiv, det bekræfter mine oplevelser. ❤️ Lettet over det ikke bare var mig der var ved at gå op i limningen 😉

-Lone

Lyttede i dag, mens jeg kørte bil og mærkede også tydeligt, hvordan noget slap og der opstod en ny frisk energi i mit system, der kalder på handling ❤️
-Karen

 

Tusinde tak for healing – det var en super kraftig energi som jeg først syntes åbnede min krone og siden så følte jeg de samme skift som jer. Jeg blev vist jeg skulle slippe bekymringer og dermed kunne give plads til tillid på den helt ny måde – det glæder jeg mig meget til og har på fornemmelsen vil være med til at styrke min manifestations kraft🙏🏻 Jeg er meget taknemmelig for at i laver det her – jeg syntes længe det har manglet – hvis i kan bruge ekstra energi vil jeg gerne bidrage ❤️❤️

Kærlig hilsen Maria

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)