Dobbelthealing med Kamilla og Per

Tiden er til samarbejde Tiden er til samklang og udveksling

Kamilla og Per udbyder derfor en helt særlig mulighed for dobbelthealing, hvor de hver især bidrager med menneskelige og sjælelige kompetencer, der tilsammen skaber en kraftfuld healing, som lægger sig ind hos dig og arbejder der hvor du har mest brug for det.

Udgangspunktet er Den Nye Tids muligheder for energiarbejde. Og netop Den Nye Tids healing har den egenskab, at energien læser dit system, og ud fra det skaber den optimale healing.

Kamilla og Per har fælles baggrund i Nutidsshamanistisk uddannelse ved Marianne Lane, og deler forståelsen af  energien og tiden netop nu. Det gælder også når de med klarsyn kigger på healingen, og guider dig igennem sessionen. To tredje øjne ser bedre end ét.

Du kan komme med et ønske til hvad healingen skal arbejde på. Ellers tager arbejdet automatisk udgangspunkt i det bedste for dig,  her og nu. Vi svarer ikke på direkte klarsynsspørgsmål, men bruger vores klarsyn og indfølingsevne omkring det der har relevans i forhold til healingen.

Dobbelthealingen tilbydes pt kun online, hvor du og begge healere er med i et fælles opkald (med eller uden kamera) der vil blive optaget til genlyt.


45 minutters dobbelthealing: 1.250,-

Har du spørgsmål? Så bedes du sende en mail til os på kontakt@nytidshealing.dk

Links

Læs tilbagemeldinger og udtalelser

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)