Ny Tids Healing
Kamilla Landsholt
&
Per Mygind

Session med Jane – Januar 21

En af de første erfaringer med dobbelthealingen var en session slut-januar 2021, hvor vi gav en dobbelthealing til Jane.

Vi gav en healing uden at have noget specifikt, der skulle heales på. Så vi satte en intuitiv healing i gang, hvor vi lod det højeste og bedste komme til Jane.

Her er nogle af hendes ord, som vi fik med på vejen under sessionen:

Teksten er i talesprog og er redigeret/sammensat af en længere samtale og er efterfølgende godkendt af Jane.

“Der bliver virkeligt arbejdet i min krone. Jeg ligger og griner inden i mig selv. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg har bare fået sådan en lyst til at grine. Jeg ved ikke om det er sådan et letheds- eller velbehagsgrin. …Det er sådan et grin: “Åh, der er plads til mig”

“Det er meget spændende. Det gør noget helt andet, når I er to. Det er meget tydeligt at mærke de forskellige inputs og de forskellige vinkler. Og det at komme så vidt omkring. Og så så forskellige forskelligheder. Det er næsten “jo, mere forskelligt des bedre”. Så har jeg, som den der modtager rigtig meget at gribe i”. Jeg kan ikke rigtigt finde det rigtige ord, fordi det findes ikke rigtigt. Men det er meget specielt når der sidder to og sender energi. Det er noget helt særligt. Sådan oplever jeg det i hvert fald”.

Efter vores session fik vi denne besked:


Kære Per og Kamilla
❤

Af hjertet tak for jeres healing forleden dag 🙏Udover den feedback jeg gav lige efter healingen, så kommer jeg en lille efterfølgende update.

Jeg mærker en dyb taknemmelighed over at få lov at modtage healingen fra jer, jeg oplever at den er gået dybt, og jeg er dybt rørt, uden at jeg kan sige præcist hvordan. Jeg føler mig lidt som et løg der har fået skrællet et lag af
🙂som at være i en slags sårbarhed hvor jeg er holdt, så sårbarheden får plads og kan gå dybt.

En ro har lagt sig i mig. Til dig Kamilla, kan jeg fortælle, at mine luftveje har været lidt bedre, så min vejrtrækning har været lettere. Jeg har stadig et stykke vej endnu, men det er et stort skridt for mig 🙏

Lige siden jeg modtog healingen af jer, har jeg haft en stærk fornemmelse af, at i sammen skaber noget unikt med et stort potentiale for at det kan folde sig ud i uendelige vidder.

Tak for jer ❤

 

En session med dobbelthealing varer 45 minutter og foregår online via Skype

Session - Ny Tids Healing

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Fjernhealing

Fjernhealing

Indlæg fra Kamillas hjemmeside om fjernhealing   Fjernhealing virker uden begrænsning i forhold til afstand og er egnet til både voksne og børn.  Healingsenergien arbejder

Læs mere »
Har du brug for healing

Har du brug for healing?

Indlæg fra Pers hjemmeside Har du brug for healing? Der er gang i energierne i tiden (Og det har der sådan set været længe). Så hvis

Læs mere »