Ny Tids Energi – Hvad er det

Del på facebook

Du har nok hørt om det. Den Nye Tid. Ny Tids healing, Ny Tids Energi og så videre. Men hvad er det egentlig det er?

Ny Tids Energi er intelligente energier som arbejder netop der, hvor modtageren får mest ud af det. Samtidig er de blide, og lægger sig som et tilbud i dit energifelt, som du kan tage imod på sjæleplan.
Ved ny tids healing styrer healeren ikke hvor energien tager fat, og om den skal gå dybt. På den måde er der en automatisk sikring i at du som modtager altid får den sundeste healing for dig, til dit højeste bedste og ud fra dit udgangspunkt her og nu.

Energierne ligger som en mulighed i jordens energifelt, og alle har i teorien adgang til støtten, der ligger til rådighed igennem sjælen. For at kunne heale andre med energierne, skal du have en anden form for adgang. Kamilla og jeg har fået aktiveret disse muligheder gennem flere kurser og uddannelser. Ved sådan en aktivering åbnes vores kompetencer i at bruge det specifikke redskab, på en måde hvor vi får kodet erfaringen med at arbejde med energien ind i vores system.

I ældre healingsformer er det at aktivere og initiere også en adgang til at arbejde med de forskellige energier, dog lægger kompetencerne sig ind i systemet på en anden måde. I nogle former, som f.eks. Reiki, bruger man blandt andet tegn og fysiske fagter, til at aktivere healingen. 

De ældre healingsformer er ofte meget mere fysisk relateret, og nogle kræver længere forberedelse og renselse fysisk og mentalt, da healingen er påvirkelig af healerens egen balance og renhed i energien.
I en ren Ny Tids Version, er det intentionen alene der aktiverer og holder healingen. Og samtidig starter den automatiske sikring i, at der arbejdes uafhængigt af healerens personlige system og balance.

Og så er vi igen ved et nyt emne. Nemlig den type healing, som er “både og”, og betegnes som mellemstadie-healing. Det er healing som har muligheder med sig fra den ældre tids form, erfaringer og visdom, som opdateres og sikres ind i Den Nye Tid med Ny Tids Healinger.

Mellemstadiehealing er mere energikrævende for healeren selv, og kan på nogle måder sammenlignes med de ældre former, da healingens styrke er afhængig af healerens egen balance og kapacitet.

Dog er forskellen at man, ved at transformere energien ind i den nye tids form og universelle love, ikke kan komme til at gøre skade – healingen bliver simpelthen bare mindre kraftig, jo mindre balance og øvelse healeren har. Og da mellemstadiehealing kræver mere af healerens energi, har spirituel hygiejne og eget overskud en større betydning, end ved ren Ny Tids healing/Ny Tids energi.

 
Mellemstadiehealing arbejder mere direkte igennem healeren, og derfor er det vigtigt at man som healer respekterer ikke at overskride den personlige grænse, og altid spørger om lov til at give healingen. Der er dog ikke som sådan en udveksling mellem healerens egen energi, og modtagerens energi.
Både Kamilla og jeg arbejder en del med disse mellemstadiehealinger, og evner begge at række ind i den ældre tids visdom og energetiske muligheder, og opdatere dem ind i den nye tids sikkerhed og muligheder.

Mens jeg sidder og skriver, får jeg behov for at nævne at vi ikke er imod den gamle måde at gøre tingene på. Selvom vi er begejstrede for den nye tids muligheder, og det er dem vi er på linje med, er det vigtigt at huske at ingenting kommer af ingenting. Vi er i en konstant udvikling menneskeligt, bevidsthedsmæssigt og teknologisk. Alt hvad der er kommet før, har været med til at skabe nu. En taglægger kan ikke passe sit arbejde, hvis nogen ikke først har bygget husets fundament og vægge.

En sidste ting, som jeg vil fremhæve med ny tids healing er, at vi ikke er begrænset af afstand. Dermed ikke sagt at alle tidligere former og metoder har været det, men mange har været knyttet til det fysiske og den fysiske kontakt. Den nye tids muligheder gør at energien arbejder lige godt, uanset hvor langt vi er fra hinanden fysisk – det kan så have en betydning for den personlige oplevelse at være i samme rum, som kan forstærke oplevelsen af healingen, men for energiens arbejde er det lige godt.

Jeg håber at du har fået noget ud af teksten, og måske har fået vækket interessen for Ny Tids Energi og Healing. Der sker meget lige nu, verden ændrer sig og der er et stort skifte i bevidstheden på jorden, som har været i gang siden 2012 og lander (endeligt?) d. 12/2-21. Så måske kommer der andre vinkler på emnet. Måske ændrer det sig fra artiklen blev skrevet, til du læser den. Vi ved det faktisk ikke helt endnu. At prøve at beskrive fremtidens muligheder for bevidstheden, svarer til at vi i 1980 skulle fortælle om nutidens mobiltelefoner.

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)