Ny Tids Healing
Kamilla Landsholt
&
Per Mygind

Tilbagemelding efter dobbelthealing – Karen

Vi har fået en dejlig tilbagemelding efter en dobbelthealing. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Karen, som modtog healing er Pers kone. Vi valgte at tage den med fordi det var første gang Karen har fået en dobbelthealing. Hun har naturligvis fået masser af healing af Per og hun har også fået healing nogle gange af Kamilla. Det vi selv fokuserer på efter tilbagemeldingen, er at summen af vores to energier skaber noget helt nyt.

 

Læs Karens tilbagemelding efter healingen her:

Jeg har i dag modtaget en intuitiv dobbelthealing fra Kamilla og Per. I modsætning til forskellige andre healinger, jeg har fået, der har oplevedes som velvære healing føltes denne healing som en udviklingshealing. Det var en healing, der gerne vil hjælpe mig hen imod et sted, jeg endnu ikke er. Per og Kamilla supplerer hinanden godt og undervejs kom der mange ord på, hvad healingen arbejdede med. Samtidig med, at der blev arbejdet meget, var det også en meget blid healing og jeg følte mig i meget trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale at modtage healing fra Per og Kamilla

Læs mere om:

Dobbelthealing
Book en session
Per Mygind
Kamilla Landsholt

Læs andre tilbagemeldinger og udtalelser

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Fjernhealing

Fjernhealing

Indlæg fra Kamillas hjemmeside om fjernhealing   Fjernhealing virker uden begrænsning i forhold til afstand og er egnet til både voksne og børn.  Healingsenergien arbejder

Læs mere »
Har du brug for healing

Har du brug for healing?

Indlæg fra Pers hjemmeside Har du brug for healing? Der er gang i energierne i tiden (Og det har der sådan set været længe). Så hvis

Læs mere »