Tilbagemelding fra Carsten Marts 21 -Dobbelthealing

Del på facebook

Carsten har sendt os en tilbagemelding om hans oplevelse af at modtage vores dobbelthealing.

Der er i kroppen en mæthedsfølelse – en tæthed, en dybde/bevidsthed/kærlighed. Der er frekvens 8 & 64 harmoni over det hele. Ud over det primære oprindelige spørgsmål, virker det som om jeres arbejde har medvirket til at lande de seneste forståelser og skifte til et nyt niveau – faktisk et stort skridt fremad. 

I trak elastikken lang – og jeg er på vej som fra bunden af et bungy jump. Og der er nogle nøglesætninger I kom med, der kører i ring. -Som at jeg skal høre dem flere gange for at kunne høre dem. Er glad for at jeg rakte ud, og lige nu virker det som om det var det helt rigtige sted. OG I virker gode sammen, nu kender jeg jer lidt, men i jeres arbejde for “3. mand” kan det give en tryghed/sikkerhed for at energien og verbal kommunikation kommer igennem.

❤
 
Carsten Nielsen

Læs mere om:

Læs andre tilbagemeldinger og udtalelser

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)