Ny Tids Healing
Kamilla Landsholt
&
Per Mygind

Tilbagemelding fra Carsten Marts 21 -Dobbelthealing

Carsten har sendt os en tilbagemelding om hans oplevelse af at modtage vores dobbelthealing.

Der er i kroppen en mæthedsfølelse – en tæthed, en dybde/bevidsthed/kærlighed. Der er frekvens 8 & 64 harmoni over det hele. Ud over det primære oprindelige spørgsmål, virker det som om jeres arbejde har medvirket til at lande de seneste forståelser og skifte til et nyt niveau – faktisk et stort skridt fremad. 

I trak elastikken lang – og jeg er på vej som fra bunden af et bungy jump. Og der er nogle nøglesætninger I kom med, der kører i ring. -Som at jeg skal høre dem flere gange for at kunne høre dem. Er glad for at jeg rakte ud, og lige nu virker det som om det var det helt rigtige sted. OG I virker gode sammen, nu kender jeg jer lidt, men i jeres arbejde for “3. mand” kan det give en tryghed/sikkerhed for at energien og verbal kommunikation kommer igennem.

❤
 
Carsten Nielsen

Læs mere om:

Læs andre tilbagemeldinger og udtalelser

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Fjernhealing

Fjernhealing

Indlæg fra Kamillas hjemmeside om fjernhealing   Fjernhealing virker uden begrænsning i forhold til afstand og er egnet til både voksne og børn.  Healingsenergien arbejder

Læs mere »
Har du brug for healing

Har du brug for healing?

Indlæg fra Pers hjemmeside Har du brug for healing? Der er gang i energierne i tiden (Og det har der sådan set været længe). Så hvis

Læs mere »