Hvil i dig selv – Gratis Healing

Del på facebook
DEBUT ❤
Kamilla og jeg har lavet en healingsvideo til jer. Det er vores første video sammen ❤
 
Vi åbnede til intuitiv healing og lod det komme, som ville komme.
 
Videoen hedder “Hvil i dig selv” og er en gratis healing, til alle, som føler sig tiltrukket.
 

Vi håber at I vil tage godt imod den. Og hvis du har kommentarer eller delinger om din oplevelse med healingen er du velkommen til at skrive enten under opslaget eller som en messengerbesked.

 

Det du er, er det, som du viser Verden.

Og det lys du sender ud, er med til at lyse hele Jorden op. Du kan se healingen lige så ofte, som du vil. Evt starte hver dag i en periode med at komme ind i dig selv ved hjælp af videoen. Du kan også lade den køre i baggrunden med lyden skruet ned imens du holder intentionen på at tage imod og komme ind i tilstanden.

Afspil video

Vi har fået en masse dejlige tilbagemeldinger på healingen. Du ser et uddrag her under:

 

’Jeg mærkede healingen forskellige steder i kroppen, kom ind i mit hjerterum og faldt hen til sidst. Føler mig mere tilstede i mig her bagefter.’


’Jeg mærkede min indre uro og rastløshed pga. for lidt søvn roligt lagde sig og blev afløst af ro og tilstedeværelse. Det arbejdede både i behovsområde og hjerte og solar plexus. Jeg nåede ikke at høre det helt til ende, fordi jeg faldt i søvn, men her bagefter føler jeg mig rigtig godt tilpas i mig selv med glæde og overskud.’


’Jeg mærkede energien så fint hvor I guidede mig hen, og hvordan den bredte sig ud i hele mig. Undervejs blev jeg urolig, og på trods af uroen faldt jeg i søvn. Her bagefter føler jeg mig fredfyldt, på trods af, at jeg er mærket af de heftige energier der er for tiden.’


’Jeg var meget langt væk undervejs, blev bragt stille tilbage når en af jer sagde noget og så væk igen. Her bagefter føler jeg mig mere samlet i mig selv. Jeg føler jeg har fået større indre kontakt og at jeg vil have lettere ved at stå fast i mig selv.’


’Jeg prøvede healingen i går, mens mit alarmberedskab var ret meget oppe at ringe. Jeg mærkede det som en virkelig fin og mild/blid healing.’

 
’Jeg havde svært ved at definere hvad healingen gjorde for mig mens jeg lyttede/ tog imod. I dag mærker jeg at den helt særlige ro og fred, som I sammen udstråler, mærkes indeni mig. Eller mere præcist, at min ro og fred har indtaget yderligere terræn, så jeg nu nemmere registrerer og reagerer på mine behov. Det vil sige at min selvvedligeholdelse er forbedret.’

Om Kamilla

 

Jeg arbejder med healing og vejledning til større selvforståelse, fra en både menneskelig og sjælelig vinkel.
Min tilgang i behandlingen er empatisk, og anerkendende for din personlige historie og erfaringer.
Jeg har særlige kompetencer i healing i de fysiske lag – nervesystem, koder og celler – samt bevidsthedslag omkring at opnå større sammenhæng og balance i sig selv.
Derudover har jeg gode erfaringer med at hjælpe børn til at opnå større indre ro, mere jordforbindelse, og med udfordringer i for høj sensitivitet.

Nærmere beskrivelse kan du også finde på www.kamillalandsholt.dk

Om Per

 

Jeg arbejder for at give dig en tryghed i energien. Et bidrag fra Frans af Assisi, som jeg fik adgang til på en spirituel rejse til Assisi forstærker den maskuline energi i en ren form fuld af kærlighed og omsorg. Mine healinger rammer bredt. Fra chakraafbalancering og hjertehealing til bevidsthedshealing og stresshåndtering. Jeg har igennem energiarbejde lært at stå ved mig selv, på en måde jeg ikke troede var muligt for kun få år siden. Den erfaring kan jeg også give videre i energien.

Du kan læse mere om mig og mit virke på

www.per-mygind.dk

Andre Indlæg

Gratis nymånehealing

Nymånehealing replay

Her kan du deltage i nymånehealingen fra d. 1/4-22 Healingen i videoen vil fremover virke, men den ekstra støtte fra nymånen er aftaget <3 Du

Læs mere »

Denne webside bruger cookies. 

En af de gode pop ups!

Netop på sådan en regnfuld aprildag, synes vi at det vil være godt med et forårstilbud 🌿🌷

Derfor tilbyder vi i april og maj:

Rabat April og Maj

 Dobbelt-healing

Pris 600 kr. (Normalpris 1250 kr.) 

Rensning af energi

Pris 450 kr. (Normalpris 1000 kr.)